Hvilke idrætsfolk har fortjent 60.000 kroner?

Stor idrætsfest på Bosie den 25. april – og det haster med kandidater…

Mandag den 18. marts er sidste frist for at komme i betragtning til en sand pengeregn, når Vordingborg Idrætsråd og Vordingborg Kommune i samarbejde med Øernes Revision, SuperBrugsen Lendemark og Møns Bank hædrer lokalidrætten.

Det sker torsdag den 25. april, hvor Idrætshøjskolen Bosei ved Præstø lægger hus til en stor fest – med kontante anerkendelser i udsigt.

– Lokalsport og lokalbank går hånd i hånd på en rigtig fin måde, siger bankdirektør Flemming Jensen. Vi støtter meget op om foreninger, som giver en sammenhængskraft i de mindre lokalsamfund.

Peter Hansen fra Øernes Revision har også god grund til at være med.

– Det er en stor glæde, at vi kan være med til at støtte op om lokale idrætsudøvere og alle de frivillige, der gør en kæmpe indsats, siger han

Anders Madsen fra SuperBrugsen Lendemark er den ’nye drenge i klassen’ og har gjort det muligt at udvide med tre nye priser samt en forhøjelse af de eksisterende.

– Vi vil gerne give tilbage til lokalsamfundet og alle de trofaste kunder, der støtter op om os, siger han.

60.000 kr. på højkant
Årets idrætsforening har i det forløbne år gjort et ekstraordinært stykke arbejde til gavn for medlemmerne. Modtageren får 15.000 kr., og der er også penge til Runner Up, dvs. nr. 2, nemlig 10.000 kr.

Årets idrætstalent vil også modtage 15.000 kr.

Årets idrætsleder, Årets kammerat og Årets gode historie præmieres med hver 5.000 kr.

Endelig er der 5.000 kr. til Årets Overraskelse.

Har man en eller flere kandidater til idrætspriserne, skal kandidaterne indsendes via www.vordingborgidrætsråd.dk, og tidsfristen er 18. marts.

Og så til fest!
Ved Idrætsfesten er der også mulighed for spisning kl. 17.30-19.00, inden det går løs med årets overrækkelser, hvor også Vordingborg Kommune hædrer vundne mesterskaber i det forløbne år.

– Forrige år indførte vi spisning ved arrangementet, og det fik vi megen ros for, siger Henrik Pape. Mange foreninger ser spisningen som en oplagt mulighed for at ”aflønne” sine frivillige kræfter for indsatsen i det forløbne år.

Det er gratis at deltage i selve prisoverrækkelserne fra kl. 19, mens spisningen koster 169 kr. (inkl. øl/vin eller vand). Tilmelding via www.moensbank.dk/sport.

Yderligere oplysninger:

Formand for Vordingborg Idrætsråd

Henrik Pape, tlf. 23 11 97 27