Om os

En virksomhed i udvikling

Revision handler ligeså meget om mennesker, som det handler om kolde, nøgne facts.

Revisorens rolle i dagens samfund er nemlig at rådgive på en lang række områder – både private og virksomheder. Den hastige udvikling i samfundet stiller øgede krav til revisoren – både på det menneskelige og på det forretningsmæssige plan. Hos øernes revision træffer du derfor en kreds af veluddannede medarbejdere med forskellige baggrunde og forskellige specialer. Alle besidder den nyeste viden, der hele tiden føres ajour gennem løbende efteruddannelse. Det betyder, at vi er i front, når det gælder rådgivning og effektiv revision.

øernes revision betjener både store og små virksomheder, derfor skal vores medarbejderstab være dynamisk og engageret og vant til – hurtigt og effektivt – at håndtere de forskellige rådgivningsopgaver. Det er nemlig vore kunders garanti for, at vi mestrer at være sparringspartner i alle spørgsmål – store som små.

Revisors arbejde er i dag mere end blot bogføring, afstemning, budget- og regnskabsudarbejdelse samt revision. Revisoren skal i dag kunne indgå med rådgivning i alle virksomhedens discipliner – lige fra administration til seriøs skatterådgivning.

Vi er lovpligtigt kvalitetskontrolleret, følger den lovpligtige efteruddannelse og er medlem af FSR – danske revisorer (det tidligere FRR).