Vore ydelser

øernes revision kan tilbyde en lang række af ydelser. Er du selvstændig erhvervsdrivende, lille eller stor, kan vi udover at lave dit årsregnskab tilbyde dig alt indenfor bl.a. bogføringsassistance, lønadministration, skattemæssig rådgivning og budgettering.

Mange tror, at registrerede revisorer ikke må revidere anparts- og aktieselskaber, men det er en skrøne. øernes revision er revisor for mere end 500 anparts- og aktieselskaber, lige fra det eneejede anpartsselskab til større selskabskonstruktioner med holdingselskaber og driftsselskaber.

Overvejer du at starte selvstændig virksomhed står vi til rådighed med den nødvendige rådgivning lige fra opstartsfasen til virksomhedens salg eller lukning og selvfølgelig som sparringspartner gennem årene.

Derudover gør vi meget ud af at specialisere os på særlige områder og kan udover de almene ydelser tilbyde assistance indenfor:

 

  • opholdsteder og bosteder
  • ejer- og andelsboligforeninger
  • udlejningsejendomme
  • vandværker
  • tilskudsprojekter

 

Endelig har vi også vores IT-firma IT:Syd Erhverv, som leverer ydelser indenfor serverløsninger, økonomisystemer, mail og hjemmesidesystemer.

Iværksætter?

Vi hjælper meget gerne iværksættere i gang med opstart af deres virksomhed.

Kontakt os for at få et tilbud:

15 + 1 =