Sponsorater

øernes revision støtter blandt andet håndbold i Nykøbing F og det lokale idrætsliv i Vordingborg
NFH Sponsorat

Øernes Revision har forlænget sin aftale som Officiel Statistik Partner for NFH´s håndboldpiger.

Vi synes vores sponsorat falder godt i tråd med vores virke som revisorer.

Vi arbejder dagligt med tal, effektivitet og præcision, hvilket vi har valgt at overføre til vores sponsorat som Officiel Statistik Partner.

Det er vigtigt for Øernes Revision at deltage aktivt i det omkringliggende lokalsamfund. Det giver viden om, hvad der sker i området, hvilket er væsentlig information, når vi skal servicere vores nuværende og kommende kunder.

Derfor er det helt naturligt, at vi støtter op om en af de sportsgrene, som har meget dygtige og talentfulde sportsudøvere, nemlig vores lokale håndboldpiger.

Vi har gennem en årrække været sponsor for NFH pigerne og har brugt vores sponsorat til at invitere kunder med til den helt fantastiske oplevelse, som det er at komme til håndbold i LånLet Arena.

Det er vores håb, at vores bidrag kan være en medvirkende faktor til, at pigerne i år kan komme med i toppen af HTH-Ligaen.

NFC Sponsorat

øernes revision er sponsor for NFC

 

Idrætsprisen Vordingborg

Den 20. februar 2019

Hvilke idrætsfolk har fortjent 60.000 kroner?

Stor idrætsfest på Bosie den 25. april – og det haster med kandidater…

Mandag den 18. marts er sidste frist for at komme i betragtning til en sand pengeregn, når Vordingborg Idrætsråd og Vordingborg Kommune i samarbejde med Øernes Revision, SuperBrugsen Lendemark og Møns Bank hædrer lokalidrætten.

Det sker torsdag den 25. april, hvor Idrætshøjskolen Bosei ved Præstø lægger hus til en stor fest – med kontante anerkendelser i udsigt.

– Lokalsport og lokalbank går hånd i hånd på en rigtig fin måde, siger bankdirektør Flemming Jensen. Vi støtter meget op om foreninger, som giver en sammenhængskraft i de mindre lokalsamfund.

Peter Hansen fra Øernes Revision har også god grund til at være med.

– Det er en stor glæde, at vi kan være med til at støtte op om lokale idrætsudøvere og alle de frivillige, der gør en kæmpe indsats, siger han

Anders Madsen fra SuperBrugsen Lendemark er den ’nye drenge i klassen’ og har gjort det muligt at udvide med tre nye priser samt en forhøjelse af de eksisterende.

– Vi vil gerne give tilbage til lokalsamfundet og alle de trofaste kunder, der støtter op om os, siger han.

60.000 kr. på højkant
Årets idrætsforening har i det forløbne år gjort et ekstraordinært stykke arbejde til gavn for medlemmerne. Modtageren får 15.000 kr., og der er også penge til Runner Up, dvs. nr. 2, nemlig 10.000 kr.

Årets idrætstalent vil også modtage 15.000 kr.

Årets idrætsleder, Årets kammerat og Årets gode historie præmieres med hver 5.000 kr.

Endelig er der 5.000 kr. til Årets Overraskelse.

Har man en eller flere kandidater til idrætspriserne, skal kandidaterne indsendes via www.vordingborgidrætsråd.dk, og tidsfristen er 18. marts.

Og så til fest!
Ved Idrætsfesten er der også mulighed for spisning kl. 17.30-19.00, inden det går løs med årets overrækkelser, hvor også Vordingborg Kommune hædrer vundne mesterskaber i det forløbne år.

– Forrige år indførte vi spisning ved arrangementet, og det fik vi megen ros for, siger Henrik Pape. Mange foreninger ser spisningen som en oplagt mulighed for at ”aflønne” sine frivillige kræfter for indsatsen i det forløbne år.

Det er gratis at deltage i selve prisoverrækkelserne fra kl. 19, mens spisningen koster 169 kr. (inkl. øl/vin eller vand). Tilmelding via www.moensbank.dk/sport.

Yderligere oplysninger:

Formand for Vordingborg Idrætsråd

Henrik Pape, tlf. 23 11 97 27

 

Den 6. februar 2017

PRESSEMEDDELELSE

Hvilke idrætsfolk har fortjent 40.000 kroner?

Stor idrætsfest i Mønshallerne den 20. april – og det haster med kandidater…

Søndag den 12. marts er sidste frist for at komme i betragtning til en sand pengeregn, når Vordingborg Idrætsråd og Vordingborg Kommune i samarbejde med Øernes Revision og Møns Bank hædrer lokalidrætten.

Det sker torsdag den 20. april, hvor Mønshallerne lægger hus til en stor fest – med kontante anerkendelser i udsigt.

– Lokalsport og lokalbank går hånd i hånd på en rigtig fin måde, siger bankdirektør Flemming Jensen. Vi støtter meget op om foreninger, som giver en sammenhængskraft i de mindre lokalsamfund.

Peter Hansen fra Øernes Revision har også god grund til at være med.
– Det er en stor glæde, at vi kan være med til at støtte op om lokale idrætsudøvere og alle de frivillige, der gør en kæmpe indsats, siger han

40.000 kr. på højkant

Årets idrætsforening har i det forløbne år gjort et ekstraordinært stykke arbejde til gavn for medlemmerne. Modtageren får 12.500 kr., heraf 25 aktier i Møns Bank. Der er også penge til nr. 2, nemlig 7.500 kr., heraf 25 aktier.

Årets idrætsleder og Årets idrætstalent vil hver modtage 10.000 kr., heraf 25 aktier i banken. Aktieandelen har en værdi af ca. 5.000 kr. i hver af de fire udlodninger.

Har man en eller flere kandidater til de fire idrætspriser, skal foreningen skrive til formanden for Vordingborg Idrætsråd Henrik Pape på hpape@tdcadsl.dk senest søndag den 12. marts.

Og så til fest!

Idrætsfesten er i år henlagt til Mønshallerne, hvor der – som noget nyt – er mulighed for spisning kl. 18-19, inden det går løs med årets overrækkelser.

– Penge er jo altid en gulerod, siger Henrik Pape, men i år kan vi også tilbyde pisk, da vi får besøg under spisningen af en meget slagfærdig ridelærerinde, som vil demonstrere sin sport…

– Vi håber, at mange foreninger vil se spisningen som en oplagt mulighed for at “aflønne” deres frivillige kræfter for indsatsen i det forløbne år, tilføjer han.

Det er gratis at deltage i selve pris-overrækkelserne fra kl. 19, mens spisningen koster 169 kr. (inkl. øl/vin eller vand). Tilmelding på Mønshallernes hjemmeside, www.moena.dk eller hos Møns Bank på www.moensbank.dk/140.

Yderligere oplysninger:

Formand for Vordingborg Idrætsråd
Henrik Pape
tlf. 23 11 97 27

Hent pressemeddelelsen her

 

Den 11. april 2016

Igen i år er øernes revision med i årets idrætspris sponsor.
Feltet er tæt, når Vordingborg Idrætsråd og Vordingborg Kommune i samarbejde med øernes revision og Møns Bank holder fest i Præstø MultiCenter torsdag den 14. april. Der skal fordeles fire hovedpriser samt en række priser for lokale præstationer i DM, NM, EM og VM.
– Der har været meget stor interesse for at indstille kandidater i år, siger Henrik Pape, formand for Vordingborg Idrætsråd og medlem af juryen. Vi har fået endnu flere kandidater end sidste år, som var det første år i vores nye samarbejde.
Også blandt de øvrige medlemmer af juryen er der begejstring at spore.
– Det er imponerende at se den drivkraft, der findes i det lokale idrætsliv, siger Peter Hansen fra øernes revision.
Og Flemming Jensen fra Møns Bank supplerer:
– Når jeg kigger ned over feltet, imponeres jeg over den kæmpe frivillige indsats, der gøres rundt omkring. Jeg er rigtig glad for, at banken er med til at anerkende det.
Stærke nomineringer
Årets idrætstalent/idrætsudøver er en person eller et hold, der har ydet en ekstraordinær præstation eller indsats ud over det sædvanlige i det forgangne år. Modtageren profilerer sin aktivitet og har et potentiale, der kan videreudvikles. Vinderen kan se frem til 10.000 kr., heraf 25 stk. aktier i Møns Bank.
– Her har vi nomineret tre unge mennesker, som udfolder deres talent på hver sin måde, fortæller Henrik Pape. Det er roeren August Schollain Birckner, skytten Sarah Garn Hansen og svømmeren Philip Krogh Brønnicke.
Årets idrætsleder/ildsjæl er en leder, som gennem en årrække har ydet en særlig frivillig og uegennyttig indsats i en af Vordingborg Kommunes idrætsforeninger. Også her kan vinderen se frem til 10.000 kr., heraf 25 stk. aktier i Møns Bank.
– Vi har fundet frem til tre ledere, som alle har fokus på deres foreningers ve og vel, siger kultur- og fritidskonsulent Bjarne Malmros.
De nominerede er Henrik Børsting, Stensved Gymnastik Forening, Erik Hemmingsen, Vordingborg Gymnastikforening og Birthe Holm Thomsen, Ornebjerg Skytteforening.
Årets Idrætsforening er en forening eller afdeling, som i det forløbne år har gennemgået en særlig udvikling og/eller løftet sig til gavn for området. Vinderen modtager 12.500 kr., heraf 25 stk. aktier i Møns Bank – og “Runner up” (nr. 2) modtager 7.500 kr., heraf 25 stk. aktier i Møns Bank.
Nomineret er Sydsjællands Floor Ball Club, Stensved Gymnastik Forening, Nyråd IF Løbeklub, Gymnastikforeningen Præstø Fjord samt Flere fjer (Præstø og Vordingborg Badminton).
Aktieandelen har en værdi af ca. 3.500 kr. i hver af de fire udlodninger.
Der er gratis adgang og alle er velkomne i Præstø MultiCenter torsdag den 14. april, og arrangementet begynder kl. 19.00, arrangørerne vil dog være glade for en tilmelding på www.moensbank.dk/sport.

Vordingborg Festuge

øernes revision har gennem en årrække været sponsor for Vordingborg Festuge for på den måde, at bakke op om det lokale kulturliv.

Nykøbing F. Travbane

øernes revision er sponsor for Nykøbing F. Travbane.

 

DM i Landevejscykling

øernes revision har været hovedsponsor for DM i Landevejscykling såvel i 2013 som 2016 hvor Vordingborg har været værtsby.

 

Danmarks Borgcenter

øernes revision er sponsor for Danmarks Borgcenter.

 

Knæk cancer

øernes revision støtter sammen med personalet Knæk cancer kampagnen.

instagram-kc16

 

Mindre sponsorater

Ud over de ovennævnte, er øernes revision med til at støtte en lang række lokale aktiviteter.