LEI (Legal Entity Identifier) er et slags EU-CVR-nummer, som alle virksomheder og foreninger skal have, hvis de handler værdipapirer.

Hvis ikke din virksomhed eller forening har det, vil der fra 2018 være lukket for handel med værdipapirer. Måske bliver udbyttebetalinger også omfattet, så der ikke kan udbetales udbytte fra aktier, hvis ikke der er registreret et LEI nummer.

Man kan kun registrere LEI hos de godkendte udbydere.

Det koster gebyr på 119 USD ekskl. moms (ca. 760) at registrere et LEI nummer inklusiv første års registrering. Herefter koster det 99 USD ekskl. moms (ca. 630) om året, at vedligeholde registreringen.

Vi er gerne behjælpelige med at foretage registrering for dit eller dine selskaber. Ud over ovenstående gebyrer, tager vi kr. 375,- ekskl. moms for at foretage registreringen for dig. Hvis du ønsker vores hjælp, skal du blot kontakte os.

Medejer
Peter Hansen

(Offentliggjort den 21-08-2017)